Over ons

Dagelijks kopen wij verse bloemen op diverse veilingen in Nederland, onze inkoop is voor een belangrijk deel afgestemd op de Verkoop via internet waar wij vanaf Augustus 2000 aktief op bezig zijn mede hierdoor hoeven wij geen voorraden bloemen aan te leggen door onze gerichte inkoop, dit betekend dat onze producten vrijwel meteen verwerkt worden tot boeketten bloemwerk en rouwbloemstukken dit in tegenstelling tot een fysieke winkel die afwachtend moet werken , men weet immers vooraf niet wat er verkocht zal worden.

Dit heeft als resultaat dat bloemen over het algemeen langer blijven staan voordat het verkocht word, dit heeft ons in Augustus 2000 doen besluiten om ons alleen nog bezig te houden met online verkoop en levering aan bedrijven mede door onze specialisatie kunnen wij onze klanten een hoog service niveau garanderen. Voor speciale cadeaus voor bijzondere gelegenheden neem dan gerust vrijblijvend een kijkje op onze website www.qualityfruitbaskets.nl

Een fruitmand verzenden versturen bezorgen naar een adres in Nederland ,Duitsland , België en Luxemburg is eenvoudig via ons SSL beveiligde website met beveiligingscertificaat. Wij verzorgen en leveren deze op de door U gewenste datum. U vind hier een uitgebreide keuze fruitmanden, fruitkisten, fruitschalen en fruitdozen voor diverse gelegenheden. Fruit alleen ,of in combinatie met vruchtensappen, alcoholische dranken zoals wijn, prosecco, champagne, port, diverse likeuren en gedistilleerde dranken en in combinatie met chocolade , noten en jam , confituren producten. 

Tevens hebben wij ook een uitgebreide keuze in fruitmanden en fruitschalen voor geboorte van jongen of meisje met knuffelbeer in roze of blauw. Meer combinaties treft U aan bij cadeau artikelen onder geboorte. Hier vind u diverse mogelijkheden en voorbeelden van geboorte cadeaus in manden en schalen zoals geboorte cadeau jongen, geboorte cadeau meisje, geboortemand meisje ,geboorte mand jongen met babyknuffel blauw of roze verzorgingsmand baby met zeep en luiers rompertje hemdje pyjama . Vandaag besteld vóór 14.00 uur is morgen afgeleverd op ieder gewenst adres in Nederland voor slechts € 6,95. Bezorgkosten ( met uitzondering van de Waddeneilanden ) hiervoor is een ander bezorgtarief van €15,00 nodig. 

Qualityfruitbaskets bezorgd, verstuurd, en verzend niet alleen fruitmanden, fruitschalen en fruitkisten maar wij leveren ook diverse dranken naar adressen in Nederland, Duitsland, België, en Luxemburg. U heeft een ruime keuze in de categorieën wijnen, wit , rood rosé en mousserend , port , distillaten en vruchtensappen van een enkele fles tot mooie combinaties van meerdere flessen in kistjes of cadeau boxen, dozen . tevens treft u hier ook mooie combinaties met kazen jong, belegen en oud , noten , zoet of zout .meer combinaties zult u vinden onder de cadeau artikelen bij noten en chocolade melk, bitter of puur . U kunt een kaartje bij het product versturen/ toevoegen met uw persoonlijke tekst erbij vermeld. Mocht u iets willen versturen en laten bezorgen in een ander land dan Nederland, Duitsland, België of Luxemburg stuur ons dan een email met uw wens en plaats, land en bezorgdatum, wij zullen deze dan binnen enige uren beantwoorden.

Indien u vragen heeft over wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.